INHOUDSOPGAWE:

Mauno Hermunen wen onder die veranderende klimaat van Pleven (Bulgarye)
Mauno Hermunen wen onder die veranderende klimaat van Pleven (Bulgarye)

Video: Mauno Hermunen wen onder die veranderende klimaat van Pleven (Bulgarye)

Video: Mauno Hermunen wen onder die veranderende klimaat van Pleven (Bulgarye)
Video: Supermoto World Champion 2013 Mauno Hermunen 2024, Maart
Anonim

Na amper 'n maand se wag het ons teruggekeer om een van die skouspelagtige wedrenne van die Wêreld Supermoto-kampioenskap, in hierdie geval in Pleven, Bulgarye, sonder twyfel die mees skouspelagtige baan (vir die oomblik) van die hele kalender met sy onheilspellende hellings, dubbies en asfaltplato's. As iemand weet van iets meer skouspelagtig en gevarieerder as dit, vertel my asseblief.

Mauno hermunen het gekom met die begeerte om die oorwinning van verlede jaar te herhaal, en het gelukkig huis toe gegaan wen die eerste twee rondtes en die derde plek in die derde. Die Chareyre-broers is steeds taai neute om te kraak en is gelos Thomas tweede en Adrien derde, maar die harige Finn maak plek tussen soveel hegemoniese titan in hierdie sport.

Eerste mou. Mauno Hermunen seëvier in die reën

SM GP2
SM GP2

Ivan Lazzarini Hy vlieg op sy Honda wat deur die reën vaar en neem eerste sy plek in gevolg deur Mauno Hermunen en Adrian Chareyre. Almal het uitgegaan met hariges gegewe die weerstoestande, maar tog was die vrese aanhoudend, soos die een in Adrien Chareyre, wat grond toe gaan en op 'n skinkbord gelaat Hermunen die oorwinning het een keer hiervan ontslae geraak van Lazzarini, wat 'n gemaklike voorsprong van 5 sekondes geneem het wat hy net moes regkry totdat hy in die laaste rondte uitgeblink het.

Aanbeveel: