INHOUDSOPGAWE:

Onstuitbaar! Jorge Prado in MX2 en Tim Gajser in MXGP is meer leiers nadat hulle hul twee wedrenne in Duitsland gewen het

Anonim

Weereens was daar geen verrassings in die Motocross Wêreldkampioenskap-byeenkoms wat in Teutschenthal (Duitsland) gehou is nie, die gunstelinge het gewen.

So baie Jorge Prado in MX2 hou Tim gajser In MXGP het hulle gekom van leiers in Letland en met hierdie nuwe punteleer het hulle selfs groter voordeel bo hul meer direkte mededingers in die kampioenskap behaal.

Tim Gajser oorheers met 'n multi-sekonde matras

Gajser Motocross Gp 10 Ger 2019

Tim gajser, die MRK-spanryer, het weereens nie teleurgestel nie en het gewys hoe hy op pad is na sy derde wêreld motocross-titel. In die eerste wedren kon nie beter begin nie die Holeshot kry. Van agter het hulle hom gevolg Jeremy seewer, Julien Lieber, Arnaud tonus en Gautier paulin.

Deur die wedren het hierdie vyf jaers opgewondenheid gebring in elke hoek wat hulle beding het. Gajser het daarin geslaag om hom binne vier sekondes van te distansieer Siener, wat tweede was vir die eerste paar rondtes. Die Sloween het’n fout gemaak wat veroorsaak het dat hy die tweede haal en selfs gebots het. Maar dit was nie genoeg vir Gajser om die eerste posisie te verloor nie en hy kon selfs tot agt sekondes voor die volgende jaer hê.

Paulin Motocross Gp 10 Ger 2019

Paulin en Februarie hulle het 'n goeie stryd gehad vir 'n deel van die wedloop om die vyfde plek. Lieber vir sy beurt het hy daarin geslaag om verby te steek Siener en kry tweede posisie totdat hy a gely het fraktuur in die linker elmboog en moes tou opgooi. Dit het Seewer die tweede plek laat herwin wat hy nie kon behou nie omdat Tonus het hom aan die einde van die wedloop verbygesteek.

In die tweede toets MXGP van die naweek Gajser het weer die Holeshot gedoen, terwyl Seewer en Febaha, van die Yamaha-span, in die eerste rondte gebots het. Husqvarna se Pauls Jonass was tweede, gevolg deur Tonus, Anstie en Paulin. Seewer het na die 14de posisie geval en Februarie tot die 23ste. Die vyf plekke het nie regdeur die wedren verander nie tot in die laaste rondte, toe Paulin Anstie verbygesteek het en die vierde plek ingeneem het. Seewer kon op sy beurt tot in die agtste posisie klim.

Tonus Motocross Gp 10 Ger 2019

Na sy twee oorwinnings, Gajser vergroot sy voorsprong na 83 punte met betrekking tot Antonio Cairoli, wat algeheel tweede is en in die twee wedrenne nie die Top 10 gehaal het nie.